Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 44 of 44

Thread: Starting

Discussions of Triumph motor cars

  1. #41
    Yoda poolboy's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    S.W. Mississippi
    Posts
    3,726
    Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    14 Posts

    Re: Starting

    I use E10 exclusively myself, Doug and while my car seldom sits more than 3 days without a little driving, I do add Marine Stabil and Marvel Mystery Oil on an irregular basis. but I do use my fuel cut off valve "religiously ".
    DRIVE 'EM IF YOU GOT 'EM

  2. #42
    Yoda TOC's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Floe Ice, Antarctica
    Posts
    6,150
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    17
    Thanked in
    17 Posts

    Re: Starting

    So, some other thread....somebody must have steered you to valves and guides...then rings.

    Honed?

    Rings on right? COMPRESSION?

    Caught for a bit.....at least intermittent spark.


    Somebody must have steered you to float valves with no start in some other thread.

    Now points.

    Kill the fuel pump, no flooding, try starting fluid a couple of times.

    Problem is, the actual problem has not been diagnosed. You keep DOING things adding more layers of possible issues.

    Then you get to start sorting them out.

  3. #43
    Yoda poolboy's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    S.W. Mississippi
    Posts
    3,726
    Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    14 Posts

    Re: Starting

    What is going on here ??
    DRIVE 'EM IF YOU GOT 'EM

  4. The Following User Says Thank You to poolboy For This Useful Post:

    Tim Tucker (09-17-2019)

  5. #44
    Jedi Hopeful sundown's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    rutland vt
    Posts
    196
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

    Re: Starting

    I agree Poolboy, I must of ruffled TOC feathers seems like he can't let it go. With all the help I got from everybody else is great! The 6 is up and running problem solved. Thanks TOC for trying to make me look foolish it didn't work. Move on!!
    Last edited by sundown; 09-17-2019 at 07:35 AM.

  6. The Following User Says Thank You to sundown For This Useful Post:

    Tim Tucker (09-17-2019)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •