PDA

View Full Version : TR2/3/3A TR3 motor mounts



JPeter
05-06-2005, 01:15 AM
Can the Motor mounts on a TR3 be changed without removing the engine? Will the tranny hit the firewall before the mount studs are clear? I have the upper and lower A frames out now and I will be taking the apron and radiator out to install a yellow fan and I would like to change the mounts if I could. Thanks

Banjo
05-06-2005, 01:22 AM
Yes. It's not that big of a deal. they come out fairly easily. Just make sure to re-attach the ground strap on the drivers side.

jsneddon
05-06-2005, 12:01 PM
Yup - I concur with Banjo. I replaced mine without removing anything at all.

Plenty of room to jack up the motor and get them out.

JPeter
05-06-2005, 12:58 PM
Thanks Guys - I will have it done this afternoon - right after my nap.

jsneddon
05-06-2005, 01:01 PM
****... i need a nap too.

time for coffee.

For some reason my employer frowns on naps during company time.

Inconsiderate jerks...

Geo Hahn
05-06-2005, 05:03 PM
If you intend to keep a crank hole and use a crank you may want to pay attention to any shims you find with the old mounts and how the crank hole lines up with the starter dog with the new mounts.