PDA

View Full Version : Speedo question



bigbadbluetr6
12-26-2003, 12:44 AM
After putting my TR6 back together i have noticed that my speedometer has not been working. Is there a way to rebuild the old one, take it apart and clean it up, or just have to buy a new one? I don't know what I need to do to get it working but it would be nice to see how fast i'm going when i'm running from the cops. haha images/icons/smile.gif ok not really but it would nice to have it working. Thanks in advice for the help.
Eric
73 TR6
Christmas present was a poster of a TR6 and its 4 feet by 6 feet and its huge.

Dave Russell
12-26-2003, 01:42 AM
Hi Eric,
You can get an idea about how it works & how to repair it here;
https://mywebpages.comcast.net/rhodes/speedo.html

You can get it repaired here;
https://www.nisonger.com/
or
Moma New Mexico, Margaret Lucas
momanm@aol.com
D

12-26-2003, 06:55 AM
Dave,
You always have quality info in your posts.
The online manual was quite good, hadn't seen that one. The old man at Nisonger sold out and the service ain't the same. The folks in New Mexico seem to offer better service.
Good luck.

Bill

Dave Thielke
12-28-2003, 04:33 AM
Just a hint, before you rip it out and send it off, does the odometer turn over? Have you checked to see if the cable is turning, if not it could be the cable, or the gearbox.
I know, these have already been checked, so have another sip of nog and enjoy the holidays.

Dave T graemlins/thirsty.gif