PDA

View Full Version : How do you imbed HTML



TR6oldtimer
04-01-2008, 10:34 AM
How does one go about this. Even when HTML is selected in the edit screen I cannot get HTML code to work.

NutmegCT
04-01-2008, 04:43 PM
Ray - I may not be understanding what you're asking ... but here goes -

Some HTML code won't be accepted by the forum software. Otherwise, just about anyone could "imbed" anything in a post, and that could lead to someone not having a good day (to say the least).

But if you're just trying to put in the location of a web page, then just type in the full address. The full address is usually what you see in the address (URL) field at the top of your browser. Starts with something like "http://" etc.

Is this what you're asking about? If not, could you give an example of what you want to post?

Tom

GregW
04-01-2008, 06:06 PM
Hi Ray,
If you look in the lower left corner of a post window, you'll see that HTML is disabled.

Basil
04-01-2008, 07:03 PM
Hi Ray,
If you look in the lower left corner of a post window, you'll see that HTML is disabled.

Gold and Platinum members should be able to use HTML (one of the small perks for those levels)